Медики назвали продукти, якими краще за все не закушувати алкогольні напої.

Представляємо вам список з продуктів, які підходячи в якості закуски найменше.

Маринади. Комбінація маринованих овочів і алкоголю може негативно відбитися на печінці та нирках. Виною всьому оцет, який посилює навантаження на печінку. Найкраще квашена капуста або солоний огірок.

Газовані напої. У газованій воді є вуглекислий газ, який подразнює слизову оболонку шлунка і таким чином сприяє швидкому всмоктуванню спирту. Можна швидко сп'яніти.

Популярні новини зараз
З кордону відразу до ТЦК: що може чекати на чоловіків при виїзді Гороскоп на сьогодні 4 липня: суперечки, великі покупки та дрібні помилки – прогноз для всіх знаків Зодіаку Продається на ринках та магазинах: в Україні з'явився на прилавках смертельно небезпечний продукт У всіх областях України: ТЦК запровадили важливі нововведення для військовозобов'язаних
Показати ще

Солодощі. Шоколад в поєднанні з алкоголем навантажує підшлункову залозу, від чого ви відчуєте біль в животі і спазми.

Помідори. Ці овочі разом з алкоголем можуть викликати проблеми з травленням. Однак продукти переробки помідорів (томатна паста, кетчуп, соус) такого ефекту не викликають.

Жирне м'ясо. Алкоголь краще закушувати відварним або печеним.

Кава. Суміш алкоголю і кави створює небезпеку гіпертонічного кризу або спазму судин головного мозку.

Енергетик. Енергетики містять речовини, які підвищують артеріальний тиск, а також викликають спазми судин головного мозку. Разом з алкоголем вони можуть порушити роботу нирок.

Краща закуска під алкоголь

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, протягом одного лише 2012 року понад трьох мільйонів людей на планеті померли через алкоголь. Колишній радник британського уряду по боротьбі з наркотиками Девід Натт переконаний, з'явися алкоголь сьогодні, його просто б не допустили б до продажу.