У наближенні Великого Посту всі ми намагаємося пригадати страви, які не тільки дозволено їсти у цей період, а ще смачно скуштувати.

Кращим варіантом, особливо для веганів, вважаються дієтичні вафлі, повідомляє Clutch. Молока і яєць сюди додавати не потрібно, тому і калорій у них значно менше, і принципам своїм не зрадите.

Вам знадобиться:

2 склянки борошна

Популярні новини зараз

Катерина Репяхова зізналася, як її мама називає свого зятя: ким став у тещі Віктор Павлік

Марічка Падалко змусить чоловіка Єгора Соболєва виховувати четверту "дитину"

Нова українська школа: у МОН попередили батьків і школярів, програма скоро зміниться

Марина Боржемська видала свій лайфак для підтягнутого тіла: так схуднути зможе кожна

Показати ще

2/3 склянки цукру

1/2 ч. Ложки куркуми (не обов'язково)

1 пакетик ванільного цукру

дрібка солі

100 мл рослинного масла

350 мл води 1/3 ч. Ложки соди гашеного

Рецепт приготування:

Потрібно змішати борошно, сіль, цукор, куркуму, масло і ванільний цукор, а потім все це перетерти до крихти. Залийте водою і ще раз ретельно перемішайте, можете скористатися як ложкою, так і міксером, не має значення. Головне, аби утворилася однорідна маса, схожа на сметану.

Згодом погасіть лимонним соком, або оцтом соду, долийте в тісто і перемішайте. Змастість добре маслом вафельницю і розігрійте її, наливши ложку тіста всередину і закривши на 10 хвилин.

Періодично додавайте по повній ложці масла, аби не пригорало. Зверніть із готових млинців трубочки (краще під кутом), а начинку для вафель можете обрати на свій смак.

Дивіться: як готувати веганські вафлі

Як повідомляв портал "Знай.ua", з'явився простий рецепт приготування рослинного молока в домашніх умовах.