Борщ уміє готувати кожна господиня, а ось традиційну українську страву капусняк - мало хто.

Портал Clutch пропонує вивчити рецепт цієї чудової першої страви, щоб порадувати ваших близьких чимось новеньким.

Вам знадобиться:

  • свинина (можна використовувати ребра або, наприклад, окіст)
  • квашена капуста
  • вода
  • картопля
  • морква
  • цибуля
  • рослинна олія
  • пшоно
  • кріп
  • перець і сіль за смаком

Як приготувати:

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
  1. Помийте м'ясо і відправте його у каструлю з водою. Поставте на вогонь. Коли вода закипить, зніміть піну і варіть далі до повної готовності.
  2. Очистіть овочі та подрібніть. Поріжте дрібно цибулю, моркву натріть на терку.
  3. Картоплю поріжте кубиками. Після того, як м'ясо приготується, відправте картоплю в каструлю.
  4. Поставте сковороду на плиту, розігрійте рослинне масло. Посмажте моркву і цибуля до золотистої скоринки.
  5. М'ясо дістаньте, почекайте, щоб воно охололо, і поріжте на шматочки.
  6. Промийте пшоно, додайте в каструлю і варіть іще 10-15 хвилин.
  7. Через 10 хвилин додайте квашену капусту і обсмажену цибулю і моркву. Посоліть, поперчіть.
  8. Варіть 7 хвилин.
  9. Коли суп буде готовий, додайте зелень і можете подавати до столу.

Дивіться відео-рецепт

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як готувати італійський хліб удома.