Борщ уміє готувати кожна господиня, а ось традиційну українську страву капусняк - мало хто.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПортал Clutch пропонує вивчити рецепт цієї чудової першої страви, щоб порадувати ваших близьких чимось новеньким.
Вам знадобиться:
- свинина (можна використовувати ребра або, наприклад, окіст)
- квашена капуста
- вода
- картопля
- морква
- цибуля
- рослинна олія
- пшоно
- кріп
- перець і сіль за смаком
Як приготувати:
Популярні новини зараз
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Показати ще
- Помийте м'ясо і відправте його у каструлю з водою. Поставте на вогонь. Коли вода закипить, зніміть піну і варіть далі до повної готовності.
- Очистіть овочі та подрібніть. Поріжте дрібно цибулю, моркву натріть на терку.
- Картоплю поріжте кубиками. Після того, як м'ясо приготується, відправте картоплю в каструлю.
- Поставте сковороду на плиту, розігрійте рослинне масло. Посмажте моркву і цибуля до золотистої скоринки.
- М'ясо дістаньте, почекайте, щоб воно охололо, і поріжте на шматочки.
- Промийте пшоно, додайте в каструлю і варіть іще 10-15 хвилин.
- Через 10 хвилин додайте квашену капусту і обсмажену цибулю і моркву. Посоліть, поперчіть.
- Варіть 7 хвилин.
- Коли суп буде готовий, додайте зелень і можете подавати до столу.
Дивіться відео-рецепт
Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як готувати італійський хліб удома.