Спеціально для тих, хто слідкує за календарем та дотримується Різдвяного посту підготували кращий рецепт страви, яка не тільки прикрасить святковий стіл, а й буде до смаку усій родині.

Якщо не бажаєте витрачати багато часу на приготування та хочете заощадити на продуктах, рулети з грибами – оптимальний варіант, повідомляє Clutch.

Вам знадобиться:

білі гриби

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

вода

морква

борошно пшеничне

цибулина

томатна паста

рослинна олія

кріп

сіль

Рецепт приготування:

Додайте в столову ложку рослинної олії сіль та воду, залийте в борошно та замісіть тісто. Йому слід дати настоятися не менше 20-30 хвилин. Поставте скороводу на невеликий вогонь, додайте масло, зачекайте, доки прогріється.

Помийте цибулю та гриби під проточною водою, наріжте їх та висипте на сковороду, нехай смажаться до золотистої скоринки. Додайте сіль та перець за смаком.

Натріть на невеликій тертці моркву, просмажте її разом із грибами та цибулею. Тісто розкачайте тонким шаром, загорніть у нього начинку, зверніть у формі рулета, наріжте невеликими шматками та покладіть на сковороду.

Томатну пасту розведіть із водою, долийте ложку рослинної олії та додайте грудочку цукру, ретельно все перемішайте. Поставте сковороду на середній вогонь і нехай смажиться до 20 хвилини. Коли рулети охолонуть посипте зверху зеленню та можете подавати до столу.

Дивіться: пісне меню, поради дієтолога

Як повідомляв портал "Знай.ua", з'явилися кращі рецепти смачних соусів у домашніх умовах.