В Україні триває сезон популярної осінньої ягоди - журавлини. Про користь цієї диво-рослини знає напевне кожен, проте не всі знають, як поєднувати цю кислу ягоду з простими стравами, щоб було не лише корисно, але й смакувало всій родині.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПортал Clutch пропонує цікавий рецепт сирників із журавлиною, які місять мегадозу користі для вашого організму.
Для приготування вам знадобиться:
- 300 гр сиру
- 1 яйце
- 2 ст. л. цукру, або меду
- 2 ст. л. борошна
- 50 гр свіжої або сушеної журавлини
- ванільний цукор
- рослинна олія
Як готувати:
Сир, яйце, цукор, борошно, і ванільний цукор перетріть у глибокій мисці. Цукру можна додати більше, враховуючи, що журавлина кисла, або замініть медом.
Додайте вимиту журавлину (краще свіжу).
За допомогою ложки відокремлюй невелику кількість маси, поклажі в борошно і формуй руками форму сирників, паралельно обкатуючи їх в борошні.
Смаж на розпеченій сковороді до золотистого кольору кожну сторону.
Страва готова! Подавайте зі сметаною чи джемом. Також ідеально до сирників підійде корисний морс або кисіль із журавлини.
Дивіться, як приготувати корисний кисіль із журавлини
Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", пропонуємо спробувати найсмачніші картопляні млинчики, смак яких приємно здивує родину, а приготування не займе багато часу, і головне, не спустошить ваші кишені. До того ж така страва чудово доповнить ваше меню під час посту.