Інгредієнти
Варені яйця — 6 шт.
Сире яйце - 1 шт.
Кріп — 1 пучок
Зелена цибуля — 1 пучок
Манна крупа — 2 ст. л.
Борошно — 1 ст. л.
Грецький йогурт (або будь-який інший натуральний без наповнювачів) — 1 ст. л.
Масло рослинне — 1 ст. л.
Сіль — за смаком

Спосіб приготування

Варені яйця очистіть від шкаралупи і натріть на тертці.
Цибулю і кріп дрібно наріжте.
З'єднайте зелень і яйця в глибокій мисці і перемішайте.
Додайте йогурт, просіяне борошно, манку, щіпку солі, перемішайте.
Змочіть руки теплою водою і сформуйте з маси невеликі котлети однакового розміру.
Розігрійте в сковороді рослинне масло і викладіть котлети.
Обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до утворення золотистої скоринки (приблизно по 4 хвилини).
Порада: щоб котлетна маса під час смаження не розсипалася, додайте у фарш одне сире яйце.


Як повідомлялося раніше, портал "Знай.uа", мафіни за рецептом відомої телеведучої

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще