Легендарний радянський ведучий Юрій Ніколаєв, якому незабаром виповниться 80 років, вразив своїх шанувальників худорбою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВін з'явився на премії МУЗ-ТВ. Як пишуть ЗМІ, такий зовнішній вигляд пояснюється не тільки віком, а й серйозною хворобою - він давно веде боротьбу з онкологією.
На початку 2000-х у нього діагностували рак кишечника. Ніколаєв відразу почав лікування, переніс кілька серйозних операцій. "Це сталося років 12 тому. Через п'ять років стався рецидив, потім ще один. У чому причина захворювання, я не знаю", - зізнався він у 2016 році.
Ведучий розповів, що хвороба іноді відступає, але потім повертається. Ніколаєв знайомий глядачам різних поколінь як ведучий популярних музичних програм - "Ранкова пошта", "Ранкова зірка", "Надбання Республіки".
Варто відзначити, що американський кухар і телеведучий Ентоні Бурден знайдений мертвим у готелі міста Кайзерсберг на сході Франції. CNN повідомляє, що він покінчив з собою.
"Завдяки пристрасті до пригод, знайомств, гарної їжі і яскравих історій з усього світу він був прекрасним оповідачем", — йдеться в повідомленні телеканалу, який п'ять років показував шоу лауреата премії "Еммі".
З вдячністю про Бурдена згадують колеги по гастрономічній справі. За словами шеф-кухаря Жерома Бокюза, "це був незвичайний чоловік, винятковий кухар, який на ділі довів свою майстерність. Але насамперед він відкрив для нас світ, кухні та кухарів зі всього світу. Він був у якомусь сенсі шукачем пригод".
У французькій прокуратурі кажуть, що Бурден, найімовірніше, повісився. Правоохоронці поки не виявили нічого, що могло б свідчити про втручання сторонніх. Бурден народився в 1956 році в Нью-Йорку. Чоловік вважався одним з найбільш авторитетних кухарів у світі: він вів кілька передач про кулінарію і подорожі.
Закінчив Кулінарний інститут Америки в 1978 році, протягом багатьох років був шеф-кухарем різних відомих ресторанів, у тому числі одного з найпопулярніших у світі закладів Brasserie Les Halles.
Крім цього, Бурден вніс вагомий вклад у розвиток сучасної кулінарної культури. Саме він популяризував термін "Система Д", яка полягає у створенні кулінарного витвору з обмежених ресурсів без шкоди для його якості.
Багато визнаних шеф-кухарів також перейняли цей термін, щоб описати вміння і радість, необхідні для того, щоб створити імпровізоване блюдо з випадкових інгредієнтів, які виявляються під рукою на кухні.
Ентоні Бурден покінчив життя самогубством
Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Притула пояснив українцям, як повернути Сенцова.