Коко Шанель - це жінка-легенда, вона фактично перевернула світ моди, поєднуючи простоту, вишуканість і дороговизну в одному образі. До самої своєї смерті Коко була стрункою і статною. В їжі вона дотримувалася поміркованості, але намагалася завжди отримувати достатню кількість енергії, щоб продуктивно працювати. Про секрети харчування Коко Шанель читай в матеріалі Clutch.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПід забороною
У Коко Шанель було табу на певні продукти. До них знаменитість відносила солодке, надмірно солону їжу і жирне. Крім того, Коко ніколи не вживала алкоголь, окрім вина.
Чим простіше, тим краще
Ще одне беззаперечне правило від Шанель. Їжа повинна бути простою і нагадувати те саме маленьке чорне плаття. Це стосується як продуктів, так і виготовлених із них страв. Чим більше часу жінка проводить на кухні, тим менше вона приділяє уваги собі коханій.
Відмова від продуктів з різким смаком і запахом
Стриманість у їжі
Чим помірніше людина поводить себе в їжі, тим краще виглядає. Такого принципу дотримувалася Коко. Її порції завжди були скромними, всього по трохи. Рівно стільки, скільки потрібно для підтримання бадьорості духу і поповнення сил для роботи. Все, що з'їдається понад міру, приносить тільки шкоду.
Іноді можна розслабитися
Коко Шанель давала собі час на відпочинок за келихом доброго вина, кухлем гарячого шоколаду, нарізкою з сирів. Це не означає, що жінка переїдала, ні, вона вела себе стримано навіть з улюбленою їжею. Для неї це швидше був якийсь ритуал, коли можна відпочити від звичних турбот і справ.
Нагадаємо, що зробила велика Коко Шанель для світу моди.
Як повідомляв Знай.ua, день народження Коко Шанель: найяскравіші вислови легенди світу моди.
Також Знай.ua писав, секрети супермоделей: 10 правил, які зроблять твою фігуру ідеальною.