Безліч улюблених рецептів страв з гарбуза напевно є у кожної господині. І навіть саму звичайну гарбузову кашу можна приготувати оригінально і по-новому, якщо підійти творчо до цього процесу.

Гарбузова каша – інгредієнти:

400 г гарбуза,
200 г пшона,
300 мл молока,
1 ст. ложка цукру,
50 г вершкового масла,
сіль за смаком,
200 мл води.

Гарбузова каша – приготування:

Популярні новини зараз
Борг спишуть з картки без вашого відома: іноді навіть без суду Торкнеться клієнтів усіх банків: в Україні з 1 серпня нові правила розрахунку карткою Диплом на руки — повістка у двері: ТЦК полюватиме за студентами з липня - хто у зоні ризику Пенсіонерам удвічі підвищили вікову доплату: хто отримає більше грошей
Показати ще

Гарбуз помий, очисти від шкірки і насіння. Поріж гарбуз невеликими кубиками.
Половину шматочків гарбуза викласти на змащене маслом деко, посип цукром і відправ в розігріту до 180°С духовку. Випікай гарбуз приблизно 20 хвилин до м'якого стану.
Решту гарбуз поклади в киплячу підсолену воду і вари 10 хвилин. Потім додай промите пшоно, цукор і варіть ще 10 хвилин.
Кип'ятимо молоко, влий його в гарбузову кашу, перемішай і варіть 20 хвилин до готовності.
Зніми каструлю з вогню, вкутай ковдрою і залиш на 15 хвилин, щоб гарбузова каша упрела.
Після цього готову гарбузову кашу заправ маслом, викласти на тарілки, зверху посип запеченими гарбузовим шматочками і подавай.
Приємного апетиту!

Як повідомляє портал "Знай.uа" оригінальний рецепт торта на День закоханих