Якщо ви чи ваші близькі не люблять хурму через її терпкість, приготуйте чудовий десерт, який до того ж буде ще й корисним. Мармелад з хурми нікого не залишить байдужим.

Тепер не обов'язково купувати мармелад, можна навчитися готувати його вдома, і це зовсім не складно, - пише Сlutch.

Що потрібно для приготування:

хурма - 2 шт

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

агар-агар - 2 ч.л

цукор - за смаком

вода - 100 мл.

Як готувати:

Агар-агар залити холодною водою і залишити на 30 хвилин.

Хурму очистити від шкірки і кісточок

М'якоть хурми збити в блендері.

Заздалегідь підготувати формочки для випікання. Форми застелити харчовою плівкою і краю залишити вільними.

Агар-агар довести до кипіння.

Додати пюре хурми, довести до кипіння і залишити ще на хвилини 3, постійно помішуючи.

Гарячу масу розлити відразу по формочках. Залишити мармелад до повного застигання.

Агар-агар - це рослинний замінник желатину, який ще й корисний. Це нейтральне желе, його виготовляють із бурих та червоних морських водоростей.

Дивіться все про використання агар-агару

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", тим, хто прагне скинути зайві кілограми та спалити жир на животі, порадили спробувати чудодійний коктейль, який легко приготувати вдома.