Clutch повідомив, що відомий дієтолог програми "Все буде добре" розповіла, як запустити організм після свят.

Міцний настій шипшини

1 ст. л. подрібнених плодів залити 200 мл окропу. настояти в термосі 1-4 години, додати 1 ч. л. меду або 1 ч. л. холосаса (сироп шипшини аптечний). приймати протягом дня, за 30 хв. до їди. мінімум 3 склянки на день.

Відвар вівса

1 склянку цільного зерна, краще в лушпинні, довести до кипіння в 1 л води, настояти в термосі 2 – 4 години. Приймати по 200 мл 3-4 рази на день у проміжках між їжею. можна з медом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Показати ще

Журавлинний морс

На 1,5 л гарячої води 1 стакан журавлини. варить ягоди, тим більше з цукром, не варто. Досить залити журавлину гарячою водою, додати мед за смаком, подрібнити в блендері, зберігати в термосі. приймати в проміжках між їжею. у день можна 1.0 - 1.5 л

Імбирно-обліпиховий чай

На 1.5 літра гарячої води 1 ст. л. тертого імбиру, 150г давленной обліпихи, 1 ст. л. меду, кориця, 1 1/2 лимона з цедрою. Настояти в термосі 30 хв-1 годину. у день можна до 1.5 л.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Винник кардинально змінив імідж.

print

поділитись