Вишуканий та смачний десерт родом з сонячної Італії не залишить байдужим нікого, а приготувати його вдома зовсім не складно, до тог ж вам не доведеться возитися з борошном та духовкою.

В класичному вигляді тірамісу подається охолодженим до кави? - пише Сlutch.

Для приготування вам знадобиться:

печиво "Savoiardi" - 200 г

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

цукор - 60 г

кава (додай цукор за смаком)

яйця - 3 шт

сир Маскарпоне (Maskarpone) - 250 г

Як готувати:

Відділи жовтки від білка, виклади білки в пластиковий контейнер, а жовтки в будь-яку зручну для приготування крему ємність. Тепер додай половину цукру в ємність з жовтками, перемішуй, поки маса не стане однорідною і світлішою.

До жовтків додай сир та ретельно перемішай.

Збий міксером білки, додай цукор та щіпку солі, так вийде пишніша піна.

Акуратно легкими рухами змішай білки з жовтками та сиром.

Тепер можеш зібрати тірамісу. Окуні кожне печиво в каві. Кава повинна бути кімнатної температури. Викладай змочений в кава печиво в прямокутну скляну ємність так, щоб повністю покрити денце.

Зверху розприділи шар крему та щедро посип какао.

Десерт варто накрити харчовою плівкою та залишити в холодильнику на ніч.

Дивіться, як приготувативишуканий десерт родом з Італії

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", любителі солоденького знають, що серед усіх десертів чи не смачною вважається італійська панакота. Але якщо немає ні настрою, ні бажання йти в кафе, то ніщо не завадить приготувати його на власній кухні. Пропонуємо простий рецепт ніжного десерту.