Куди найкраще поїхати за свіжими враженнями, які місця вважаються найкрасивішими і як провести відмінну відпустку? Спробуємо оцінити підбірку економ напрямків від Avtovokzal.ua.

Кардинальна зміна обстановки

У відпустку цілком можна відправитися в сусідню країну, наприклад до Польщі або Білорусі.

  • в Польщі на вас чекає спілкування з людьми, чия мова дуже схожа на українську.
  • на автобусі дістатися до країн-сусідок можна досить швидко і дешево, і головне, придбати корисний досвід самостійної подорожі.

Для знайомства з Польщею можна вибрати такі міста як Краків, Варшава, Катовіце, Вроцлав, Познань або Люблін. За ціною, наприклад, автобусний квиток до Варшави або Мінська обійдеться вам всього в 600 гривень, але можна навіть дістатися з пересадкою у Львові, що дозволить за один раз подивитися ще одне чудове місто.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дух авантюриста та дослідника

У сучасному світі, дослідникам вже майже не залишилося роботи, проте початківець-наслідувач Індіана Джонса може знайти пригоди навіть в туристичних зонах.

  1. Приїжджаючи в Італію, варто відвідати римський Колізей. Флавіїв амфітеатр давно став візитною карткою міста, і не дарма, адже старовинна споруда зберігає в собі безліч загадок. Дістатися до Риму можна автобусом за 3000 гривень, а далі подорожувати вже на поїздах.
  2. Братислава знайде чим вас здивувати. Старе місто чудово поєднується з новими парками, а на маленьких вуличках завжди можна знайти усамітнення. Туристи часто ігнорують Братиславу, частіше обираючи її «старших побратимів», Відень і Будапешт, і навіть не розуміють, що втрачають. Дістатися до Братислави можна через той же Будапешт всього за 200 гривень і потім порівняти обидва міста.

Куди їхати за натхненням?

Ви здивуєтеся, дізнавшись, скільки навколо нас художників, письменників, поетів та інших творчих особистостей. Всім таким людям потрібне «візуальне підживлення», за цим і відправляються вони в непопулярні, але дуже красиві місця.

  1. Художники України найчастіше прагнуть влітку їхати на пленер, а саме в Закарпаття. Також Львів не поступається позиціями, адже, як ми знаємо, в місті знаходиться одна з кращих академій, тому «місто Лева» так і притягує до себе всіх майстрів пензля. Квиток до Львова коштує всього 300 гривень.
  2. Пітер, місто поребриків та парадних, місто шаверми та білих ночей просто створений для творчих людей. Маленькі вулички, затишні кафе і Нева, якою так часто надихається соліст «Спліну» і особливі люди - ось навіщо туди їздять мандрівники. Дістатися до Пітера можна всього за 1400 гривень, що на порядок дешевше аналогічної поїздки на поїзді.

Як ми бачимо, цікава відпустка - це індивідуальний вибір кожного. Комусь більше подобається відпочивати розумом і лежати на пляжі, а хтось прагне за новими знаннями і натхненням. При цьому на автобусах можна їхати в Брюссель, Париж, Відень, Берлін, Прагу і навіть Барселону.

Нехай літня пора налаштовує вас на потрібний лад, а Avtovokzal.ua допоможе з квитком для будь-якого європейського напрямку.