Американська група Five Finger Death Punch виступить в Києві 14 січня. Концерт пройде в Палаці Спорту. Всесвітні відомі гіганти металу привезуть з собою в Україну не тільки старі улюблені всіма хіти, але й презентують новий альбом.

Five Finger Death Punch Апостроф

Кількість прослухувань 5FDP перевищує 3 мільйони, але група не зупиняється на цьому і продовжує бити світові рекорди. Незважаючи на те, що робота над 8 альбомом групи все ще триває, сингл “BLUE ON BLACK” вже потрапив в USA TOP 10-SELLING ROCK SONG OF 2019.

А в 2018 році група отримала величезне визнання - Five Finger Death Punch стала найбільш популярною групою на Rock Radio в США.

7 альбом AND JUSTICE FOR NONE був одним з найуспішніших в історії групи. Він отримав наступні місця в авторитетних чартах: #4 в Top 200 Chart та сталі #1 в Hard Rock/Heavy Metal альбомом, #1 в Top Digital Albums, Top Rock Albums and Hard Top Music

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім цього група Five Finger Death Punch не забуває про благодійність. Лише за період літніх та осінніх турів група пожертвувала близько 250 тисяч доларів у різні благодійні організації.