Савік Шустер визначився з новим каналом, на якому буде транслюватися його шоу "Шустер live". Воно вийде на телеканалі "Київ".

Про це повідомляє директор каналу Світлана Криворучко, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації. Перша програма вийде в ефір вже цієї п'ятниці.

"Редакційна рада і колектив телеканалу радо підтримали ідею мера Києва Віталія Кличка щодо трансляції ток-шоу Савіка Шустера на каналі "Київ". Переконана, що це позитивно вплине на розвиток столичного телебачення", – зазначила вона.

Читайте також: Влада програла інформаційну битву Шустеру

Раніше міський голова Віталій Кличко запропонував у соцмережі телеведучому Савіку Шустеру транслювати його ток-шоу на комунальному телеканалі "Київ".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Державна служба зайнятості офіційно анулювали право на роботу в Україні Савіку Шустеру. Але ведучий запевнив, що не залишить цю справу й буде розбиратись, з чим буде пов'язана дана заборона. У службі зазначили, що причиною заборони стала недостовірність даних, що містяться у поданих роботодавцем документах. Телеведучий назвав це тиском на нього і його програму.