З початком літнього сезону жителі Одеси почали активно відвідувати морські пляжі. Люди засмагають на сонці, купаються в морі.

"На пляжах людей багато. Зазвичай сезон пізніше починається. Місцеві активно йдуть на море, поки не приїхали туристи. Я завжди намагаюся обирати безлюдні місця, але вже ближче до початку липня, коли людей в місті багато. Але цього року прямо з початку червня цілий аншлаг", - розповіла мешканка Одеси Анастасія.

Відомо, що раніше найпопулярнішими курортами в Україні були міста півострова Крим. Після анексії його Росією більшість українців поїхали в Одесу.

"Мені принципово відпочивати на Чорному морі, тому курорти Азовського моря відпали одразу. Я обрала саме Одесу, бо і місто гарне, і море дуже близько. Мені, наприклад, більше подобається, ніж у Криму, де я відпочивала майже в сільській місцевості", - розповіла киянка Олексадра, яка вже встигла провести відпустку в Одесі.

Місцеві бізнесмени, які заробляють на курортному сезоні, повідомляють, що туристи активно бронюють місця.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"Всі мої будиночки вже заброньовані на червень, як мінімум. Якщо зараз все пішло добре, то далі буде ще краще. Такий закон курортного бізнесу. Клієнти, в основному всі нові, які раніше відпочивали в Криму. Звичайно ж, усі - українці. Росіяни в цьому році нічого не бронювали ", - повідомила одеситка Ірина.

Матеріал по темі: До моря в Криму пускають за паспортами (фото)

Нагадаємо, що раніше були опубліковані сім найпопулярніших курортів України без врахування анексованого Криму, де в лідери рейтингу вийшла Одеса.