Голова комітету арбітрів УЄФА і ФІФА, куратор суддівського комітету Федерації футболу України П'єрлуїджі Колліна розповів про цілі та успіхи в роботі рефері за останній час, повідомляють англійські ЗМІ.

- Почали програму з підтримки арбітрів ще кілька років тому. Головним є те, що судді повинні припиняти неналежну поведінку на футбольному полі. При цьому ми чесні з тренерами і гравцями, коли говоримо, що наші арбітри серйозно проінструктовані в питаннях про поведінку під час матчів.

Можу сказати, що за деяким винятком, з точки зору УЄФА, досягли серйозного прогресу, особливо в питанні поведінки на футбольному полі. Ставлення до арбітрів значно покращився, але нам ще треба над цим працювати.

Зрозуміло, деякий поведінку можна пояснити емоціями, але є й ознаки відсутності поваги. Судді розуміють, що це неприйнятно і знають, що потрібно робити в подібних випадках. Якщо вони це дозволяють, то це їх рішення, і вони за нього будуть відповідати, - сказав відомий у минулому італійський рефері.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що бельгійський клуб оцінив українця у 2 мільйони євро.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Фото Getty Images