Сьогодні парламент ухвалив рішення щодо внесення змін до Податкового кодексу. Ці зміни сприятимуть покращенню освітньої програми в Україні.

На засіданні Верховної ради 226 депутатів підтримали рішення, згідно якого дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади звільняють від сплати земельного податку для юридичних осіб. Це стосується всіх закладів, незалежно від форми власності та джерел фінансування. Це стосується установ культури, науки, освіти, а також охорони здоров'я, соціального захисту, фізичної культури і спорту, які повністю утримуються за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів.

Також будівлі дитсадків і шкіл звільняють від податку на нерухоме майно, крім земельної ділянки.

Читайте також: Парламент ухвалив закони, які дозволять Україні отримати $3 млрд

Цей закон вступає у силу з 1 серпня.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нещодавно народні депутати ухвали рішення, згідно з яким діти учасників бойових дій на Донбасі отримуватимуть додаткові пільги.