Xiaomi представила в Китаї свій новий фаблет Mi Max 2, який отримав оновлений дизайн, непогані характеристики і невисоку ціну.

Xiaomi Mi Max 2 отримав 6,44-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD (1920х1080 пікселів), процесор Qualcomm Snapdragon 625, 4 Гб оперативної і 64/128 Гб постійної пам'яті та стереодинаміки.

Корпус смартфона Mi Max 2 позбавився пластикових вставок. Тепер він повністю виконан з металу з тонкими пластиковими смужками для антен, як у Meizu Pro 6 і iPhone 7. Сканер відбитків пальців залишився на своєму звичному місці на задній стороні смартфона.

Основна камера в Mi Max 2 на 12-Мп. Тут встановлений такий же модуль, як і у флагманському Xiaomi Mi 6 - Sony IMX386, із збільшеним розміром пікселів до 1,25 мкм. Офіційні приклади фотографій, зроблених на Xiaomi Mi Max 2:

Xiaomi Mi Max 2 буде доступний для замовлення в Китаї з 1 червня за ціною близько 6500 грн за версію з 64 Гб пам'яті, і близько 7600 грн за версію з 128 Гб пам'яті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще