Сьогодні, 25 червня, молодих людей вітають із "професіональним" святом. Традиційно в Україні останньої неділі червня відзначають День молоді. У Києві цей день запам’ятається українцям новим рекордом.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".



У Маріїнському парку кияни взяли участь у фестивалі молодих ініціатив "YouthDay" та відзначились новим національним рекордом у номінації найбільшої кількості співорганізаторів на одному заході. Участь взяли 157 організаторів.

Тут можна було побачити дуже велику кількість молоді та дітей, для яких влаштували різноманітні ігри та розваги. Дехто вчився виготовляти сувеніри, інші грали на музичних інструментах, танцювали, мірялися силою та спритністю, грали у спортивні ігри, фотографувалися, слухали українських музикантів та багато іншого.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Загалом свято було веселим та яскравим. Молодь раділа гарній сонячній погоді та отримала чудові враження та спогади надовго.

До категорії молодих людей відносять осіб віком від 18 до 35 років, таких громадян у нас налічують близько одинадцяти мільйонів. Це понад чверть від усього настелення.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", з нагоди Дня молоді в Буковелі українці влаштували екстремальні розваги та встановили новий рекорд із наймасовішого спуску на тролеї, за допомогою кріплень прямо на оголених спинах учасників.