Для представниць прекрасної половини людства, які хочуть поїхати на відпочинок на одинці із собою, створили "безпечний" туристичний мобільний додаток Overnight.

Про це повідомляє "Вокруг света".

Overnight працює за принципом свого аналога Airbnb, єдиним винятком є те, що сервіс створений спеціально для жінок. Творцями виступили представники популярного у світі сервісу з оренди житла за однойменною назвою з додатком.

Крім того до проекту приєдналась фірма Girls Love Travel, клієнтами якої вже стали понад 350 тисяч жінок.



Головною метою додатку стала безпека жінок, які подорожують самі. Тому сервіс співпрацює з орендарями житла по всьому світі, яким можна довіряти, крім того, жінкам пропонують винайняти помешкання у представниць їхньої ж статі.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", новий мобільний додаток BringMeGift допоможе заощадити туристам та дасть можливість розвиватися малому бізнесу у сфері оренди житла та інших туристичних послуг у маленьких містах по всьому світу.