Діти переселенців та учасників АТО півтора тижні проведуть на курортах Рогозниця, Веприч та Трогір. На безкоштовний відпочинок до Хорватії вже в понеділок відправляться 130 юних мандрівників.

Про це повідомив радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Віталій Литвин, передає прес-служба ОДА.

Це буде вдруге, коли Дніпропетровщина відправить дітей відпочивати до Хорватії. Для більшості з них це перша в житті така дальня поїздка.

"Минулого разу маленькі мандрівники привезли з курорту багато незабутніх вражень. Завдяки подорожі діти зможуть відволіктися від тяжких спогадів про останній рік, набратися сил та знайти нових друзів", - наголосив Литвин.

Таке оздоровлення дітей, за його словами, стало можливим завдяки співпраці облдержадміністрації з Посольством України в Республіці Хорватія. Спонсором цієї гуманітарної акції став відомий хорватський футболіст Івица Пирич.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: 400 священиків Київського патріархату вирушають в АТО (фото)

Разом з маленькими відпочивальниками до Хорватії відправляться 12 педагогів та медиків. На малечу чекатиме насичена розважальна програма. Там будуть змагання, екскурсії, а також концерти.

Нагадаємо, на початку червня Хорватію вже відвідали 127 дітей переселенців та учасників АТО. Вони відпочивали на курорті Макарська.