Літо закінчилося, а планові відключення води - ні. Цього разу незручність відчують мешканці Солом'янського, Печерського, Святошинського районів Києва. Там у деяких будинках воду перекриють зовсім.

Виною всьому - ремонтні роботи. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Зокрема, з 4 по 13 вересня в Жулянах запланована санація водогону діаметром 300 мм на вулиці Шевченка. Без води залишаться будинки №№ 74-124 і 63-103.

Зовсім без цілющої вологи місцевих жителів не покинуть - у район поставлятимуть питну воду - водовоз стоятиме на розі вулиці Шевченка і Отця Анатолія Жураковського.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того, 5 вересня з 10:00 до 17:00 на Печерську мінятимуть запірну арматуру діаметром 100 мм. У зв'язку з цим, на вулиці Пилипа Орлика без води залишаться будинки № 4, № 6, № 15/5.

У той же день проведуть ремонт водопровідної мережі у Святошинському районі по вулиці Обухівській, 135-А.

Крани заглохнуть у будинках № 113 на вулиці Обухівській і № 27 на вулиці Анни Ярославни до 6:00 6 вересня. На цей час у район також підвозитимуть питну воду.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", "Київенерго" назвало головних боржників.