Популярний польський канал TVP1 закінчив роботу над серіалом про трудових емігрантів зі Львова.

Як повідомляє Радіо Польща, серіал складається з 13-ти серій і називається "Дівчата з Львова".

Його запустять у прокат через місяць. У серіалі розкажуть про життєві перепетії і переживання чотирьох подружок, які переїжджають до Польщі у пошуках роботи.

Вони всі разом знімають кімнату в напівзруйнованому старовинному будинку, працюють нелегально, часто їм доводиться виконувати обов'язки, які не узгоджуються з їх освітою.

Головні ролі виконують Анна Марія Бучек, Катажина Ухерська, Анна Горайская і Магдалена Врубель. Вони зобразять на екрані Поліну, Уляну, Світлану і Олю.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Для зйомок дівчата довго вивчали українську мову. Серіал транслюватимуть польською мовою, але стилізованою під українську.

У серіалі покажуть, як веселі сцени з безтурботного життя українок, так і сумні і навіть несамовиті моменти. У серіалі зроблять акцент на ностальгії по дому у дівчат, адже героїня Світлана залишила у Львові двох дітей, Оля - коханої людини.

Читайте також: В Україні заборонили ще три російських телесеріалу

Творці телевізійного продукту спробували зобразити теплі відносини між дружніми країнами.

"На екранах глядачі не побачать чіткого поділу персонажів на "чорних" і" білих", з боку обох націй будуть присутні як позитивні, так і негативні герої", - розповіла одна з дівчат-акторок Катажина Ухерська.

Нагадаємо, що вчора в Україні заборонили ще три російських серіали.