Представники громадського жіночого руху ПанночкиUA провели у Києві перфоманс-акцію "Чиновнику - народний транспорт".

За словами активісток, перфоманс є відповіддю на інформацію в ЗМІ про те, що голова Державної фіскальної служби Роман Насіров експлуатує розкішні автомобілі з особистого автопарку Олександра Клименка, пише Соцпортал.

Як заявили Панночки, випадок з Насіровим не єдиний, практично всі українські високопосадовці пересуваються на автомобілях класу "люкс".

Якщо Україна дійсно хоче рухатись до Європи, то чиновники мають пересісти на велосипеди, та почати "крутити педалі у щасливе майбутнє нашої країни", вважають активістки.

Після яскравого танцю Панночки символічно подарували Насірову велосипед унікальної конструкції з кошиком для збору податків.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Читайте також: Запорожця збираються оштрафувати за патріотичний малюнок на будинку

Нагадаємо, 9 липня активістки руху провели акцію до дня народження Віктора Януковича "Влада змінилася, страуси лишились". Тоді вони заявили, що сучасні українські політики - ті ж самі "страуси", вигодувані Януковичем.