У Запоріжжі місцевий житель розмалював стіну рідний "хрущовки" сценами з мультфільму про українських козаків, однак місцевій владі це не сподобалося.

Про це повідом в УНН.

Коли запорожець Станіслав Скалозуб завершив малюнок, до нього звернулися представники комісії з благоустрою.

"Ми працювали на вулиці, і до нас підійшла дівчина. Вона строго сказала мені, що є інспектором з благоустрою міської ради. При цьому додавши, що ми порушили закон і не маємо права таке робити. Представниця влади попередила, що складе протокол, і ми понесемо відповідальність за свій малюнок ", - розповів художник.

Читайте також: Картини, які ностальгують за дитинством без комп'ютерів та мобілок

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За словами Скалозуба, в комісію з благоустрою на нього поскаржилися співробітники магазину, що по сусідству з "хрущовкою". Їм відразу не сподобалася ідея прикраси будинку. Раніше вони вже зверталися в міліцію, звинувачуючи чоловіка у вандалізмі.

При цьому автор патріотичного малюнка зазначив, що сама інспектор не проти малюнка, але повинна була виконати свою роботу. Чим обернеться скарга для Скалозуба, він поки не знає.