Брендова економіка продає не тільки безпосередні корисні властивості своїх товарів, але і певний спосіб життя. Часто саме цей компонент становить левову частку ціни виробу. Правда, час від часу компаніям доводиться вдаватися до перевіреного часом рецепта, до продажу розкоші. Як повідомляють російські ЗМІ, новий двох-екранний Samsung W2018 належить саме до таких продуктів. На прилавках магазинів новинка повинна з'явитися вже на початку наступного місяця.

1 грудня Samsung покаже крутий смартфон-розкладачку для забезпечених азіатських користувачів. Заможні громадяни Китаю вже в грудні отримають можливість купити флагманський Samsung W2018, цінник на який повинен бути в районі $2000. Про майбутній івент сповістив інсайдер @mmddj_, якому вдалося отримати офіційний тизер майбутнього заходу.


Що ж такого пропонують в Samsung W2018 за такі гроші? Насамперед, це два 4,2-дюймових дисплея роздільною здатністю FullHD і топова платформа Snapdragon 835. Приписують новинці 6 Гб оперативної пам'яті, 128 Гб постійної, сканер відбитків пальців і 5-мегапіксельну фронтальну камеру. Ще однією перевагою розкладачки стане основна 12-мегапіксельна камера з рекордною для смартфонів діафрагмою f/1.5. Ємність акумулятора складе 2300 мАч, і керувати його роботою буде Android 7.0 Nougat. Не виключають інсайдери і того, що крім підтримки розумного голосового асистента, NFC і S Voice, Samsung W2018 отримає сканер райдужної оболонки ока і систему розпізнавання особи. Новинка орієнтована на тих, хто віддає перевагу класиці і розкіш одночасно. Зрозуміло, що це нішевий продукт і його куплять одиниці, але Samsung багата компанія і може дозволити собі випуск такого пристрою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про меню народних депутатів

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще