Автор YouTube-каналу Hacking Jules продемонстрував, як йому вдалося запустити Windows 95 на iPhone X. Операційна система, яка вийшла двадцять два роки тому, працює на смартфоні Apple досить швидко, однак через оптимізації управління під клавіатуру і мишу роботу з сенсорним екраном навряд чи можна назвати зручним.

Рекомендуємо ознайомитися з умінням ентузіастів:

Для запуску Windows 95 ентузіаст скористався емулятором Power DOS. Крім запуску операційної системи Microsoft на смартфоні Apple, автор відео зіграв на iPhone X в "Сапера" і SimСity 2000, а також трохи попрацював у старій версії текстового редактора Microsoft Word.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Що стосується ігрових досягнень, найпопулярнішу гру GTA V запустили в максимальному у наші дні вирішенні 10K. Варто зазначити, що автор відео зміг добитися стабільних 60 кадрів в секунду.

Завдяки деяким маніпуляціям в налаштуваннях гри, користувач зміг домогтися рекордного якості зображення, при цьому не навантажуючи відеокарти комп'ютера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що наймиліша тварина на межі вимирання.