Після нашого розслідування правоохоронці взялися за контрабанду вінницького м'яса до Москви. 8 серпня працівники Управління протидії злочинам в сфері економіки Вінниччини виявили одну тонну м'яса невідомого походження у потязі "Кишинів-Москва".

Про це розповіли у прес-службі МВС України.

"Опечатані поліетиленові пакети з м'ясною продукцією перевозили у тамбурі, вагонній котельні та службовому туалеті", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На Одещині затримали 130 літрів контрабандного спирту

Оперативники в вагонах № 13-14 виявили залишену ручну поклажу з м'ясом. Товар їхав у потязі без жодних дозвільних документів, які б свідчили про його якість та походження.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

За словами провідника вагону, він завантажив м'ясні вироби на станції Жмеринка та, сховавши продукти від митників, мав доправити їх до Москви.

Щоб перевезти м'ясо непомітно, він розставив мішки з продукцією по вагону.

Виявлену міліцією продукцію вилучили до прийняття відповідного рішення згідно чинного законодавства. Триває перевірка.