Минуло вже більше року з моменту виходу другого покоління фірмового фітнес-браслета від китайського виробника, і фанати компанії Xiaomi мріють побачити нову модель, яка має отримати назву Mi Band 3.

Про це персональному електронному пристрої ходить безліч чуток і легенд, однак сьогодні частина з них була підтверджена. На прес-конференції 2018 року голова Xiaomi підтвердив майбутній анонс цього спортивного браслета, а разом з тим назвав його ціну.

Під час свого виступу в Китаї гендиректор Xiaomi Лей Цзюнь повідомив про те, що компанія з нетерпінням чекає початку продажів спортивного браслета Mi Band 3, поява якого дійсно трапиться вже в цьому році. Ціна на новинку буде в районі 30 доларів.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Це означає, що купити Xiaomi Mi Band 3 можна буде приблизно за 900 гривень, однак цінник в офіційних магазинах, може виявитися істотно вище – в 1,5 або навіть 2 рази. Очікується, що новинка зможе похвалитися підтримкою технологій Bluetooth 4.2 LE, NFC і GPS, а також новітніми сенсорами і датчиками для відстеження стану здоров'я.

За попередніми даними, Xiaomi Mi Band 3 запропонує покупцям великий (для такого пристрою) 1,5-дюймовий OLED-екран з підтримкою сенсорного управління, новий сканер серцевого ритму, просунутий крокомір, а також повний захист від води й пилу за стандартом IP68, тоді як нинішній фітнес-трекер другого покоління захищений тільки від короткочасних занурень у воду (IP67). З новою моделлю можна буде без будь-яких побоювань плавати в басейні.

Дата виходу запланована на 27 березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що компанія Apple в наступному році, як очікується, змінить дизайн трьох моделей iPhone, позбавивши їх від чорного модуля у верхній частині дисплея, яка здивувала користувачів в 2017 році.

"Apple вирішила відмовитися з наступного року від цього модуля і вже почала обговорювати технічні деталі з постачальниками комплектуючих", - повідомляють закордонні джерела.