Популярний бенчмарк AnTuTu оновив рейтинг Android-смартфонів, в якому змінився лідер.

Лідером березневого рейтингу став новий Samsung Galaxy S9 +, пише GizmoChina. Гаджет на процесорі Snapdragon 845 з тактовою частотою до 2,8 ГГц набрав 264,402 бали в сервісі AnTuTu і трохи випередив модель Galaxy S9 з 263 754 очками.

Наступними в списку є Mate 10 Pro і Mate 10 від Huawei. Обидва працюють під управлінням Kirin 970 SoC від Huawei. Це перший мобільний процесор з виділеної підтримкою штучного інтелекту. Хоча обидва телефони оснащені одним і тим же чіпом, Mate 10 Pro має більш високий бал (213 980), ніж Mate 10 (213,909). Ймовірно, це пов'язано з більшою оперативною пам'яттю у версії Pro.

Цікаво, що в рейтингу минулого місяця лідером була модель Huawei Mate 10, яка випереджала Huawei Mate 10 Pro, але зовсім ненабагато.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На п'ятому місці опинився гаджет від дочірньої компанії Huawei - Honor View 10, який також отримав процесор Kirin 970. Шоста і сьома позиція дісталися OnePlus 5T і OnePlus 5 відповідно. Обидва пристрої працюють на базі Snapdragon 835. Останні три місця дісталися Nubia Z17, Z17s і Xiomi Mi 6.

Журналісти відзначають, що в список не потрапили представлені в кінці березня Huawei P20 і P20 Pro. Також у верхній п'ятірці повинна виявитися модель Mi MIX 2s від Xiaomi.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що в світі безліч виробників смартфонів, які випускають пристрої різних цінових категорій. Однак, будь-яка електроніка може зламатися в будь-який момент, але від якості її складання і надійності комплектуючих залежить, з якою ймовірністю це може статися, і у скільки обійдеться ремонт.

Експерти проаналізували поломки гаджетів і прийшли до висновку, що 29% смартфонів Apple виходять з ладу, тоді як у Samsung цей показник знаходиться на рівні 20%.