Новий додаток корпорації Google наділено достатніми функціональністю і зручністю. Причиною тому послужило прагнення повністю затьмарити іменитих конкурентів. Про це повідомляють ЗМІ.

Компанія Google випустила програму під назвою Android Messages, яка повинна стати повноцінною "вбивцею" таких популярних месенджерів, як Viber і WhatsApp.

У цей момент функціонал додатка кілька убогий, так як у планах фахівців із Google - доопрацювати месенджер і представити його повну версію вже до кінця 2018 року.

Представники корпорації заявили про те, що Android Messages у недалекому майбутньому зможе об'єднати всі платформи, включаючи мобільні системи і стаціонарні комп'ютери.

Розробкою програми займаються експерти з Chromium Gerrit, які розповіли про те, що Android Messages буде працювати в рамках браузера, тому для користування месенджером можна буде просто встановити необхідне розширення або додати улюблений сервіс у закладку.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Bohemia Interactive представила абсолютно нову гру у форматі "королівської битви", де на одній великій карті зійдуться від 8 до 16 осіб, — Vigor. Цього літа вона з'явиться в ранньому доступі на Xbox One.

Що стосується самої гри, дії відбуваються в Норвегії 1991 року. Цивілізація в руїнах. Скандинавія, по більшій частині не порушена наслідками війни, залишилася останнім оплотом безпеки в постапокаліптичній Європі.

Крім того, після гучної прем'єри і успішного прокату "Месників 3: війна нескінченності" всі в передчутті виходу четвертої частини про супергероїв.

Однак, буквально днями стало відомо, що актор Джеремі Реннер, більш відомий по ролі Соколиного ока в популярному кіновсесвіті Marvel, підтвердив свою появу в четвертих "Месниках".

Як повідомляється, Соколине око буде одинаком і самостійно виконувати свою місію окремо від інших героїв.

Дивіться сюжет про технології

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", Yahoo! Messenger закривають.