Кілька великих інвесторів Facebook, які володіють акціями на $3 млрд, мають намір домогтися відставки засновника Facebook Марка Цукерберга. Про це пише BusinessInsider.

Згідно з джерелами видання, інвестори все більше незадоволені тим, як Цукерберг управляє компанією. Нагадаємо, що перші претензії до Цукербергу з'явилися ще в 2012 році – коли Facebook вийшов на IPO. Після недавньої низки скандалів, коли стало відомо, що аналітична компанія Cambridge Analytica незаконно використовувала дані 87 млн користувачів – розчарування Цукербергом зросла вдвічі, а акції корпорації помітно впали в ціні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що в Chrome анонсували нову зручну опцію для Android , яка дозволяє автоматично зберігати веб-сторінки, і користуватися ними без інтернету.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще



Відзначимо, що нова функція починає діяти при підключенні телефону до Wi-Fi. Chrome автоматично завантажує новинні статті, спираючись на статистику популярного контенту в конкретному регіоні. Представники компанії заявили, що ця функція доступна практично для всього світу.

Цим кроком пошуковий гігант хоче розширити свою популярність в країнах Азії та Африки, які вважаються сьогодні найбільш перспективними регіонами для зростання бізнесу. Не секрет, що у них часто виникають проблеми з повсюдним мобільним покриттям і доступним трафіком з-за величезної кількості користувачів на невеликій площі. Смартфони для жителів таких регіонів також часто є першим і єдиним пристроєм виходу в інтернет.

Chrome ввів нову опцію, з допомогою якої автоматично завантажує новинні статті, спираючись на статистику популярного контенту в конкретному регіоні. Авторизовані в записі користувачі Chrome будуть статті, алгоритми браузера будуть відбирати на основі історії серфінгу. Ці завантажені матеріали потім можна переглядати без обов'язкового підключення до інтернету.