Відомий український футболіст член тренерського штабу збірної України з футболу Андрій Воронін "погуляв" з колишніми гравцями збірної Росії - Олександром Самедовим та Денисом Колодіним.

Про це свідчить фотографія Вороніна, яку він виклав у своєму Instagram.

"Моя банда", - саме так підписав фотографію екс-нападник збірної України.

Нагадаємо, що Воронін, Самедов і Колодін були партнерами по "Динамо" Москва. Воронін грав за цю команду з 2010 до 2014 року.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Самедов припинив свої виступи за збірну Росії після вильоту в 1/4 фіналу ЧС-2018 від збірної Хорватії. Що стосується Колодіна, то він завершив футбольну кар'єру в 2016 році.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що захисник збірної Хорватії з футболу Домагой Віда відразу після півфінального поєдинка ЧС вибачився за два відеоролика зі словами "Слава Україні!". Про це повідомляють російські ЗМІ. Так, після переможного поєдинку зі збірною Англії захисник хорватів Домагой Віда в ефірі одного з російських телеканалів заявив, що зробив велику помилку і попросив вибачення у росіян.

"Я знаю, що зробив помилку, і хочу ще раз попросити вибачення у російських людей. Вибачте, це життя. Потрібно вчитися на своїх помилках", - сказав Віда російською мовою.

Варто відзначити, що колишні гравці "Динамо" Київ - Огнєн Вукоєвич і Домагой Віда передали гарячий привіт українським вболівальникам після переможного матчу збірної Хорватії над командою Росії. Зокрема, на відео зіркові гравці відзначають, що присвячують таку важливу перемогу всій Україні і столичному футбольному клубу.

Нагадаємо, що після переможного чвертьфінального матчу проти збірної Росії гравець збірної Хорватії Домагой Віда і тренер Огнєн Вукоєвич присвятили перемогу всій Україні та київському "Динамо", кольори якого захищали. Більш того, в кінці свого ролика гравець і тренер прокричали українське патріотичне гасло "Слава Україні!". Що викликало справжній скандал.

Як повідомляв портал "Знай.uа" вболівальники збірної Хорватії на початку півфінального матчу проти збірної Англії прокричали на російському стадіоні Лужники "Слава Україні!". Варто відзначити, що скандування української патріотичної речівки на російському стадіоні було дуже добре чути. Більш того, в мережі відзначають, що скандування хорватів було чути під час телетрансляції матчу.