Ілон Маск, засновник Tesla і SpaceX отримав загрозливий лист від Джина Мюнстера, керуючого партнера Loup Ventures, венчурної компанії, яка інвестує у віртуальну і доповнену реальність, штучний інтелект та робототехніку.

Лист надіслано від імені інвесторів і в ньому виражена різка критика поведінки Маска.

"За останні 6 місяців було занадто багато прикладів поведінки, яке підриває довіру інвесторів. На наш погляд, ваш викид на адресу аналітиків в очікуванні прибутку в березні 2018 року, ваше невдоволення короткими продажами і засобами масової інформації, червневі листування по електронній пошті з саботажником і протистояння в Twitter з дайвером з печери Верномом Унсуортом, все це показало інвесторам прапори", - сказано в листі.

Також Мюнстер пише, що "суперечка з Верномом Унсуортом стала останньою межею".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я підозрюю, ви згодні, що гілка листування потрібно видалити з Twitter, але для відновлення довіри інвесторів потрібно щось більше. Ваша поведінка зміцнює думку про вас, як про тонкокошкірого і запального керівника", - заявляє Мюнстер.

При цьому автор листа припускає про очікування інвесторів від Маска:

"Все починається з вибачень. Після цього слід зосередити свою промову в напрямку досягнення місій Tesla. Можете влаштувати перестрілку в Twitter, і це дозволить Tesla затриматися в новинах, але ніяк не допоможе у вдосконаленні продукту та виробничого процесу", - написано в повідомленні.

Під кінець Мюнстер "прихильником" Маска і ще раз говорить про очікування інвесторів:

"Я сподіваюся, що ви розглянете думку своїх прихильників та зробите правильні висновки", - підкреслив автор листа.

Нагадаємо, Ілон Маск посварився з учасником рятувальної операції в Таїланді, де 12 школярів 18 днів були замкнені в печері. Зокрема, Мак назвав дайвера "педофілом".

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", творець Tesla і SpaceX Ілон Маск вибачився в Твіттері перед дайвером Вірному Ансвортом (Vern Unsworth), який врятував дітей із затопленої печери в Таїланді. Підприємець пояснив, що його попередні висловлювання були вимовлені "в гніві".

"Мої слова були вимовлені в гніві після того, як містер Ансворт кілька разів обмовив мене і запропонував зайнятися сексом з мінісубмаріно, яка була побудована з добрих спонукань і за рекомендаціями глави дайверів", - заявив Маск в своєму Твіттер-акаунті.