Японська корпорація Sony офіційно представила публіці нову модель PS4 Pro.

Про це пише AKKet.com.

В рамках виставки San Diego Comic-Con 2018 в США, компанія Sony презентувала нову ексклюзивну модель своєї ігрової приставки. Вона стилізована під Marvel's Spider-Man. Приставка і джойстик виконані в червоному кольорі. Сама консоль приурочена до майбутнього виходу ексклюзивної гри про людину-павука. Творці навіть поставили символ супергероя на кришку приставки.

У комплект до нової консолі червоного кольору увійде сама гра, а крім того – додаток DLC City That Never Sleeps, яке злегка урізноманітить ігровий процес. Така приставка стане доступна для покупки в деяких країнах світу вже 7 вересня 2018 року.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

За комплект американцям доведеться віддати не багато не мало, а 400 доларів. Поки невідомо, чи залишиться приставка у лімітованому варіанті, або буде доступна всім. Щоб гарантовано отримати Sony PlayStation 4 Pro в червоному кольорі в стилі людини-павука можна оформити на неї попереднє замовлення на сайті Amazon.

Консоль має жорсткий диск на 1 ТБ вільного простору, який можна буде забити відеоіграми та іншим. Говорити про те, наскільки хороша гра Marvel's Spider-Man, поки що рано, тому що поки в неї ще не встигли пограти критики.

Нагадаємо, учасники форуму ResetEra помітили в мережі нову вакансію в студії Sony Santa Monica, яка є автором вже культової гри God of War, нещодавно стала однією з найпопулярніших ігор цього року. Компанія почала пошук талановитого художника, якому належить допомогти в розробці "візуально приголомшливої" гри для PlayStation. Швидше за все, мова йде про продовження гри про богів.

Як повідомляв Знай.ua, Xiaomi Mi 8, про який йдеться в огляді, має відмінні характеристики і дуже навіть приємну ціну. В огляді від ITC.UA детально розказано про те, що ж все-таки чекає покупця.

Також Знай.ua писав, c 11 липня почалася європейська конференція ігрових розробників Develop: Brighton. Зазначається, що один з гостей став сам керівник Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios Сюхэй Йошіда.