Київський градоначальник Віталій Кличко анонсував наведення порядків у транспортній розв'язці Солом'янського району. Мешканцям столиці доведеться почекати до кінця року, і тільки потім дороги, тунелі і мости почнуть лагодити і відбудовувати.

Як повідомили в прес-службі міської адміністрації, на Шулявському шляхопроводі обмежили рух, але не перекрили повністю, оскільки це дозволили зробити результати технічної експертизи, які провів Науково-дослідний дорожний інститут.

Так, по зруйнованому мосту катаються легкові авто і маршрутки, а пересування обмежили тільки для великогабаритного транспорту. Втім, ці обмеження ввели по всій столиці, щоб не посилювати й так вічні затори і тягнучки, а також не руйнувати ще більше і без того хлипкі дороги.

Згідно з підготовленим проектом, реконструкцію Шулявського моста і будівельної розв'язки для транспорту планують виконати за півтора-два роки, тобто ремонт закінчиться в найкращому випадку до кінця 2020-го.

"Знай.ua" нагадує: раніше мер пообіцяв оновити транспортну інфраструктуру до "Євробачення", що, як відомо, пройде в Києві цієї весни.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще