Індійський аеропорт в Коччі планує повний перехід на живлення від сонячної енергії. На території вже встановили сонячні панелі площею у 18 гектарів.

Про це пише УНІАН.

"Потужність електростанції становить 12 мегават. Очікують, що енергії вистачить на роботу всього аеропорту", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: 10 тисяч вітрогенераторів замінять атомну енергетику України

Два роки тому цей аеропорт почав перехід на відновлювану енергію. Тоді невелику сонячну ферму побудували на даху терміналу прильоту.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Наступні 25 років аеропорт не викине в атмосферу дуже багато шкідливих речовин завдяки сонячним панелям. Кількість викидів прирівнюють до того, якби машини не проїхали б близько мільярда кілометрів.

Нагадаємо, в Індії також розробляють потяг на сонячній енергії. На першому етапі сонячні панелі зможуть задовольнити до 15% потреби поїзда в електроенергії.

Нагадаємо, ми повідомляли, що iphone xs польський краще, ніж айфон 10s китай.