День Незалежності автолюбителі Маріуполя відсвяткували 35-ти кілометровим автопробігом. У ньому дякували військовим на блокпостах за мир в Україні.

Про це пише УНН.

"Участь в автопробігу взяли близько сорока легкових машин, в яких їхали близько сотні патріотично налаштованих активістів. Накупивши тортів, тістечок та інших солодощів патріотично налаштовані жителі Маріуполя вирушили в дорогу", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Три тисячі людей у вишиванках: новий рекорд зафіксовано у Одесі (фото)

Серед організаторів пробігу на авто була відома маріупольська волонтерка Галина Одноріг. Захід тривав кілька годин.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Святкова автоколона відвідала блокпости прикордонників, нацгвардійців та розташування морських піхотинців ЗСУ.

Активісти дякували військовослужбовцям за те, що вони охороняють мир і спокій не лише Маріуполя, але і всієї України.

За словами Галини Одноріг, головною метою автопробігу було привітати представників усіх військових формувань, які захищають місто.

"Ми хотіли, щоб у свято воїни, які не можуть відзначити його в колі сім'ї, не відчували себе самотніми і покинутими; а також, щоб вони відчули підтримку жителів Маріуполя, чий мирний спокій вони охороняють", - підсумувала вона.