Нападник збірної Італії Маріо Балотеллі в котрий раз змінює клуб. Після невдалого сезону у "Ліверпулі" скандальний гравець повернувся до "Мілану".

Як зазначили італійські ЗМІ, Балотеллі виступатиме за "Мілан" на правах оренди. "Ліверпуль", який володіє правами на футболіста, отримає за рік три мільйони євро. Рік тому Балотеллі переїхав до Англії саме із "Мілану".

У контракті футболіста будуть прописані особливі пункти, адже він має серйозні проблеми з дисципліною. Футболісту категорично забороняють курити, вживати алкоголь та обговорювати свій клуб у соціальних мережах. Сам нападник вважає ці правила корисними для себе, а слідкувати за їхніми виконаннями буде особисто тренер "Мілану" Сініша Михайлович.

"Я дуже вдячний "Ліверпулю" за можливість захищати кольори цього клубу. Я і надалі буду вболівати за "червоних", якщо тільки вони не гратимуть проти "Мілану", - написав Балотеллі у своєму Facebook.

25-річний італієць ганського походження свого час був головною надією італійського футболу. Але через проблемну поведінку Балотеллі більше запам'ятався своїми діями поза футбольним полем.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Перебуваючи у складі іншого англійського клубу "Манчестер Сіті" футболіст спалив свій будинок, коли грався у ньому піротехнікою. Він також неодноразово розбивав свої автомобілі.

Читайте також: Трансфер Коноплянки визнано найкращим в Іспанії

У минулому сезоні Маріо Балотеллі прийняв участь у 28 поєдинках за "Ліверпуль", в яких забив лише чотири голи. За трансфер італійця "Ліверпуль" заплатив минулого літа близько 20 млн євро.