Президент Федерації футболу України (ФФУ) Андрій Павелко розповів про відродження сімферопольської "Таврії".

"Ми дійсно ініціювали програму відродження "Таврії" на території міста Херсона. Причому, це стосується команд усіх вікових категорій - починаючи від дитячих. І вже оговорили це з УЄФА", - наводить слова Павелко "Динамо Київ від Шурика" з посиланням на ефір "Громадське ТБ".

"Хочемо, щоб "Таврія" мала право виступати в чемпіонаті України в такому статусі, як це колись було з "Пахтакором" після загибелі цієї команди в авіакатастрофі. Якщо пам'ятаєте, тоді клуби віддали в оренду в узбецьку команду по 2-3 футболіста і домовилися між собою про те, що протягом 3-5 сезонів "Пахтакор" не вилітатиме з вищої ліги", - поділився своїм планом президент ФФУ.

Читайте також: УЄФА побудує для "Таврії" стадіон у Херсоні

"Коли ж анексований Крим буде звільнено, цей клуб, як і раніше, зможе виступати в Сімферополі. А поки, якщо все піде добре, ми зобов'язані будемо займатися і інфраструктурою для "Таврії". Повинні будемо, зокрема, побудувати стадіон у Херсоні. Спільно з УЄФА. І в підсумку домогтися того, щоб "Таврія" могла представляти Україну в єврокубках", - заявив Павелко.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще