Новий стадіон для "Таврії" буде побудований в Херсоні за програмою УЄФА "Хет-трик".

Як повідомляє сайт уболівальників сімферопольського клубу Tavriya.com.ua, стадіон буде зведений на місці зруйнованої арени "Спартак".

Планується не тільки будівництво стадіону, що відповідає вимогам Прем'єр-ліги, але і невеликого повнорозмірного стадіону зі штучним покриттям для команд U-21 і U-19, а також для проведення міських та обласних змагань.

Передбачається, що перед будівництвом стадіону, земля під ним буде передана у власність обласної федерації футболу. Після вирішення цього питання розпочнеться реконструкція стадіону "Спартак". Очікується, що стадіон зможе приймати матчі української прем'єр-ліги вже через рік.

За інформацією Tavriya.com.ua, є також зрушення з можливим спонсором клубу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Читайте також: Платіні зібрався з'їздити в Крим

Раніше інформацію про плани отримати від УЄФА кошти для будівництва стадіону для "Таврії" підтверджував виконавчий директор ФФУ Володимир Генінсон.

Нагадаємо, що відроджена "Таврія" формально буде вважатися клубом з Сімферополя, але виступати в чемпіонаті України.