"Бабине літо" в окупованому Донецьку не радує місцевих жителів.

Кореспонденти "Новости Донбасса" з'ясували, що сонячними вулицями ніхто не гуляє.

Місцевих жителів не приваблює можливість провести добре час на вулиці Артема, Шевченка або Університетській, які раніше були найпопулярнішими для прогулянок. Зараз ці вулиці порожні.

Раніше було дуже багато студентів і закоханих пар на бульварі Пушкіна. Зараз він значно спорожнів. У місті пустують майданчики, на яких найчастіше виступали музичні гурти.

Незважаючи на те, що місто підконтрольне терористам "ДНР", продовжує роботу "Львівська копальня кави", хоча заклад має проблеми з поставками шоколаду.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

До бутіку Victoria's Secret часто приїжджають машини з київськими і донецькими номерами, а в "Донецький національний технічний університет" не пускають зі зброєю.

Читайте також: У Донецьку пролунали три потужних вибухи (відео)

Нагадаємо, що 15 вересня керівник місії ОБСЄ на Донбасі Олександр Хуг повідомляв, що на непідконтрольній України території Донецька значно зменшилася кількість місцевих жителів.

Люди виїжджають з території, яку зайняли терористи "ДНР". Тільки в Куйбишевському районі обласного центру кількість жителів зменшилася з 120 тисяч до 80.