Двох громадян Ізраїлю та громадянина Грузії, які перебували в міжнародному розшуку, затримали прикордонники в аеропорту "Бориспіль". Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Під час оформлення рейсу "Тель-Авів – Київ" на одного з пасажирів спрацювала база даних Інтерполу. Прикордонники затримали чоловіка. Як вдалося з'ясувати, він знаходився у міжнародному розшуку за шахрайство у Росії.

Згодом прикордонники затримали ще одного громадянина Ізраїлю, який також прибув до Києва авіарейсом з Тель-Авіва. Чоловік розшукувався поліцією Бельгії за незаконний обіг наркотиків.

Читайте також: Українські прикордонники затримали шахраїв з Молдови та Ізраїлю

Третій правопорушник прибув в Україну рейсом "Кутаїсі – Київ". Згідно з обліками Інтерполу, громадянин Грузії перебуває в міжнародному розшуку за грабіж, вчинений у складі організованої злочинної групи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Усіх затриманих прикордонники передали міліціонерам для подальших процесуальних дій.

Нагадаємо, днями прикордонники також затримали двох громадян Молдови, які розшукувалися Інтерполом.