Київські патрульні вважають слідчих Оболонського району столиці причетними до зникнення частини вилучених при затриманні підозрюваного наркотичних засобів.

Як повідомляє Еспрессо ТБ, при оформленні документів слідчі відмовилися перерахувати кількість вилучених пакетиків з наркотичними засобами. Наступного дня патрульні приїхали у відділення, щоб перевірити хід слідства. Виявилося, що, слідчі оформили документи, за якими у затриманого було вилучено всього 0,01 грама опію ацетильованого.

Читайте також: Столична поліція затримала резидента Comedy Club (відео)

Подробиці інциденту на сімнадцятій хвилині реаліті "Патруль".

Як повідомлялося раніше, у машині винуватця аварії під Києвом знайшли пакунки з коноплею. ДТП сталося на автодорозі "Київ - Одеса" біля селища Калинівка. 37-річний водій автомобіля "Таврія", виконуючи розворот з крайнього лівого положення, не надав перевагу в русі та зіткнувся з автомобілем Mercedes.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще