Служба безпеки України разом зі співробітниками прокуратури та внутрішньої безпеки прикордонників затримали військовослужбовців відділу прикордонної служби "Степанівка". Вони допомагали переправляти контрабандний спирт до самопроголошеного Придністров'я.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Правоохоронці зупинили мікроавтобус, який прикордонники саме пропустили з Придністров'я після проходження контролю та в'їзду в Україну. У автомобілі вони виявили спеціально обладнане сховищі. Контрабандисти перевозили в ньому майже одну тонну спирту.

Також співробітникам спецслужби вдалося встановити й розташування бази, на яку прямували контрабандисти.

Читайте також: СБУ затримала вантажі на два мільйони гривень в зоні АТО (фото)

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Правоохоронці, під час обшуку складських приміщеннях у місті Роздільна, виявили обладнання для зберігання й перекачування спирту. Також там знайшли півтори тонни контрафактної низькоякісної продукції.

Правоохоронці проводять невідкладні оперативно-слідчі дії, щоб встановити всіх причетних до організації контрабанди та притягнути їх до відповідальності.