Керівник національної поліції Хатія Деканоїдзе повідомила, що у зв'язку з серією терактів у Франції всі підрозділи працюють у посиленому режимі.

Посилено охорону стадіону "Арена Львів", де сьогодні відбудеться матч плей-офф кваліфікації Євро-2016 Україна - Словенія, повідомляє Football24.ua.

Керівник прес-служби управління національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська додала, що до роботи у посиленому режимі залучено більше тисячі поліцейських.

"Така кількість правоохоронців планувалося ще до терактів у Парижі, однак зараз збільшилася кількість заходів, які нами здійснюються. Зокрема, дуже ретельно патрулюються місця ймовірного перебування вболівальників, а також обох національних збірних. Також на "Арені Львів" працюють вибухотехніки", - пояснила вона.

Читайте також: Українська збірна зараз прекрасна – Шевченко

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Просимо уболівальників не зловживати алкоголем, завчасно прибути до стадіону, зокрема це стосується власників автотранспорту. Якщо бачите якісь незрозумілі, підозрілі предмети - відразу телефонуйте за номером 102, або ж звертайтеся до найближчого поліцейського", - заявила Добровольська.

В управлінні національної поліції закликали уболівальників з розумінням поставитися до посиленої уваги з боку правоохоронців, а також співпрацювати з ними в разі потреби.