Режисер Андрій Кирилов та волонтер Тата Кеплер зняли пронизливий короткометражний фільм про війну на сході України, який присвятили чоловікам і жінкам України.

"Багато чого хотіла написати, але переживаю так сильно, що букви в голові плутаються. Ми зняли кіно. Це перший в моєму житті короткий метр. Це перший короткий метр Андрія Кирилова. Все, що у нас вийшло, вийшло дуже чесним і щирим. Спасибі велике людям, які в нас повірили і тим, хто відмахнувся. Ми впоралися, і нам подобається те, що у нас вийшло. Це про хоробрість і вміння чекати. Це про любов і війну. Присвячується жінкам України. Присвячується чоловікам України ", - написала в Facebook Тата Кеплер.

Читайте також: Документалка "Українські шерифи" боротиметься за приз престижного кінофестивалю

Варто відзначити, що фільм знімався без бюджету.

Автором тексту виступила Тата Кеплер, вона ж і читає його у фільмі, музику написав Тамір Грим, оператор - Олександр Швець, актори - Сергій Радченко та Віта Смачелюк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще