В одній з московських клінік східної медицини відкривається набір на курси з лікування та надання першої медичної допомоги за допомогою селфі-палиць (моноподів).

Про це пишуть російські ЗМІ.

За словами російських лікарів, селфі-палиця нібито може допомогти зняти гострий біль у попереку, усунути защемлення нервів і служити шиною при переломах.

"Практично будь-який гострий напад болю можна усувати підручними предметами. З огляду на те, що багато наших туристи кладуть в багаж селфі-палиці, ми прийняли рішення наочно показати, як даний пристрій можна використовувати в екстрених ситуаціях", говорить лікар однієї з московських клінік Ілля Грачов.

Читайте також: У Росії вчитимуть оборонятися селфі-палками

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За словами фахівця, в установі розроблена унікальна методика лікування опорно-рухового апарату з допомогти чудо моноподів.

"Провівши перші практичні випробування, ми переконалися, що селфі-палиця при правильному застосуванні може знімати гострий біль у попереку, усувати защемлення нервів, служити шиною при переломах і" милицею "для хворого", - з упевненістю заявляє Грачов.