У столиці РФ незабаром відкриється школа бойових мистецтв, де вчитимуть самообороні за допомогою моноподів для селфі. Із такою ініціативою виступив московський центр єдиноборств M-PROFI, повідомляє BBC.

"Останнім часом у Москві збільшились напади на туристів, а єдиним предметом для опору в них є селфі-палка. Тому з'явилась необхідність вчити людей володіти цим гаджетом, як зброєю", - заявила PR-менеджер центру Дар'я Лапшина.

Також у M-PROFI розповіли про специфіку занять. Учні матимуть п'ять уроків - один теоретичний та чотири практичних.

Організатори курсів запевняють, що такі бойові мистецтва стануть корисними та цікавими для туристів, адже у багатьох країнах злочинці нападають саме на них.

Невідомо, чи буде компанія видавати якісь сертифікати про володіння селфі-палкою.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Читайте також: Біля СБУ Одеси заборонили робити селфі

Зазначимо, що популярність селфі стала справжньою хворобою для деяких людей, залежних від соціальних мереж. Вони здатні на все, щоб зробити ефектну фотографію самого себе.